In ce fel este realizata o carte personalizata?

           Cartea este lucrata manual, fiind realizata in 60 de minute. Primul pas este introducerea datelor copilului in calculator, dupa care printam paginile alb negru. De asemenea, in cazul in care clientul doreste si poze, acestea sunt printate separat pe hartie foto si atasate in carte. Apoi, taiem aceste pagini pe mijloc si adaugam paginile color cu imagini din carte. Dupa acest pas, capsam toate paginile si lipim prima si ultima pagina de coperta cartonata.

           Acestia sunt pasii pentru a avea o carte reusita! Cel mai important ingredient este insa dragostea pe care o pui atunci cand faci o carte pentru copil.

  Cat costa o carte personalizata?

           O carte personalizata costa in acest moment 49.99 lei, la care se adauga taxele de curierat rapid. La fiecare carte personalizata comandata, avem cate o oferta speciala pentru dumneavoastra. In acest moment, oferim un DVD cu desene animate cu poza copilului imprimata pe DVD care a trecut testul psihologic si nu doar al timpului ,la un pret de doar 9,99 lei, pretul real al acestui DVD fiind de 25 de lei.

  De ce sa alegeti firma noastra?

           Va recomandam sa comandati prin intermediul firmei noastre pentru ca noi avem cel mai mic pret de pe piata cartilor personalizate, sunt foarte prompti, seriosi si responsabili, va oferim diverse cadouri la fiecare carte comandata si nu in ultimul rand pentru ca succesul nostru se bazeaza pe fericirea copilului vostru.
       
  In ce fel comand?
 
           Comanda se face simplu in doar 4 pasi. Nu trebuie sa va faceti cont si nu dureaza decat cateva minute. Ce trebuie sa faceti? Intai va alegeti cartea, apoi apasati pe cuvantul personalizeaza care se regaseste de mai multe ori in text. La primul pas completati cu datele copilului care urmeaza sa fie eroul sau eroina in aceasta carte personalizata. La pasul al doilea completati datele dumneavoastra ca sa stim cui si unde trimitem cartea. Pasul al treilea presupune sa verficati inca o data corectitudinea datelor. Pasul al patrulea inseamna sa trimiteti comanda. In scurt timp veti primi un e-mail pe adresa indicata de dumneavoastra. Va rugam sa confirmati comanda urmand instructiunile.   

           Cartile personalizate vor fi trimise prin Curierul rapid Cargus iar plata se face prin ramburs. Costul curierului la nivel national este de 15.95 lei la nivel national si 14.80 lei in Municipiul Bucuresti (sau gratuit in Municipiul Bucuresti prin ridicare personala de la Piata Gorjului). Daca doriti sa va trimitem cartile personalizate prin alt curier va rugam sa ne contactati.
 
  Cat dureaza pana primesc cartea?

            Acest lucru depinde de localitatea in care locuiti precum si de serviciul de curierat ales. Dupa confirmarea comenzii de catre dumneavoastra, o puteti primi in maxim 3 zile lucratoare. Pentru urgente nu ezitati sa ne contactati.


  Scolile si gradinitele beneficiaza de reduceri la o comanda de carti personalizate?
 
           Da, scolile si gradinitele beneficiaza cu siguranta de reduceri importante. In primul rand nu se mai plateste taxa de curierat, apoi urmeaza si alte reduceri in functie de numarul de carti personalizate pentru copii comandate. Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si un reprezentant al firmei noastre se va deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra la scoala sau gradinita si va va prezenta cartile personalizate. Procedura este foarte simpla iar noi suntem foarte seriosi. Termenul de executie la noi este foarte scurt. Oferim ca termen de executie trei zile  lucratoare chiar si in cazul comenzilor mai mari.


  In aceste carti personalizate se personalizeaza textul cu diacritice?
 
           Desigur. Desi aceasta intrebare este trecuta in aceasta lista mai la urma, este cea mai des intalnita  intrebare. Multi clienti ni s-au plans ca au cumparat de la concurenta cu alte ocazii si ca nu aveau personalizarile scrise cu diacritice. Noi scriem cu diacritice.
Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn