Ne-am propus sa dam viata unor povesti. Scopul nostru este acela de a aduce bucurie in sufletele tuturor prin carti personalizate. Aceste carti personalizate sunt minunate cadouri pentru copii. Dar pot fi daruite tuturor. Oricine poate fi personajul principal al acestor povesti. Cartile personalizate ne vor trimite pe toti pe taramul povestilor pentru copii. Nu te-ai gandit niciodata  sa fii personajul principal al unei carti? Aceste carti personalizate iti ofera aceasta bucurie. Daca nu vrei pentru tine, poate ii faci o bucurie unui copil sau unui prieten. Cu siguranata ii vei surprinde pe toti prin aceste cadouri.

           Firma noastra are o bogata experienta in lucrul cu copiii. De fapt, de la aceasta idee am si pornit aceasta afacere. Suntem o firma serioasa, responsabila, prompta, atenta cu clientii sai, de aceea toti clientii nostri sunt foarte multumiti de noi.

           Cu toate ca detinem mai multe afaceri, bucuria care se citeste pe chipul copiilor la primirea acestor carti personalizate nu se poate compara cu nimic si pana acum, cel putin in activitatea noastra, nu am intalnit o emotie mai puternica.

           Afacerea cu carti personalizate este afacerea noastra de suflet si ne dorim ca impreuna cu dumneavoastra sa ne amintim cu placere, peste ani si ani, de momentul in care ati primit o astfel de carti personalizate.

            Ne-am dori ca peste 20-30 de ani sa fim inca aici si sa primim de la dumneavoastra o scrisoare prin care sa ne spuneti in ce fel v-au schimbat viata aceste carti personalizate. Promitem sa mai venim cu alte surprize si cu alte carti si asteptam sugestiile sau recomandarile dumneavoastra pentru a face din acest produs un cadou special si o amintire de neuitat.

            Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Echipa Ecartipersonalizate


Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn