VREMEA COLINDELOR

REALIZARE SI LIVRARE COMANDA IN 24 ORE
PRIN CARGUS CURIER
sau
Ridicare personala de la Piata Gorjului, Bucuresti!

TRANSPORT GRATUIT
 LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI

Pentru o comanda mai mare, va rugam sa ne contactati si va trimitem formularele de completat direct pe mail, fara a mai face comanda pe site!

        O noua carte personalizata s-a nascut in categoria carti copii! Vremea colindelor este numele ei si este cartea personalizata a copiilor care merg la colindat!

     In aceasta carte, povestea incepe in Preajma Craciunului, atunci cand este timpul colindului. Personajele principale alese chiar de dumneavoastra trec pe langa un bradut trist ca nu a fost ales sa se bucure alaturi de copii in cea mai frumoasa zi a anului. In cartea copiilor, ca printr-un miracol, copiii reusesc sa transforme seara de Craciun intr-un eveniment  extraordinar pentru bradutul trist dar si pentru cei din jur. Acestia isi dau seama cu adevarat de insemnatatea acestei sarbatori si despre lucrurile care conteaza cel mai mult in viata. Totul sub forma unei povesti halucinante si plina de aventuri. Grafica este una de exceptie, fiind in acest moment cea mai frumoasa dintre toate cartile personalizate de pe piata. Comanda aici!

carte personalizata, carti copii, cartea copiilor, personalizare, carte copii, cadouri copii

           In aceasta carte personalizata, apar urmatoarele informatii: numele intreg al copilului, dedicatia, persoana care ofera cartea copiilor, data cadoului, numele de alint al copilului, prietenul (prietenii, prietena, prietenele) cel mai bun al copilului, numele membrilor familiei, orasul natal. Personalizarea inseamna ca datele dumneavoastra sunt prezente in peste 50 de locuri in cartea personalizata. Daca sunteti in cautare de cadouri deosebite si originale, oferiti cartea copiilor Comanda aici!

           Pretul cartii este de 49.99 lei  si la comandarea unei carti, primiti la pretul de 9.99 lei un DVD cu desene animate cu poza copilului imprimata. Pentru persoanele care doresc si introducerea pozei copilului, aceasta se poate face la inceputul si la sfarsitul cartii (maxim 2 poze) si pretul va fi de 6 lei/poza( incepand din ianuarie 2010, pentru a mari calitatea serviciilor, pagina cu poza va fi pe hartie foto lucioasa de calitate superioara) Comanda aici!

          Cartea copiilor este lucrata manual, contine 38 de pagini, din care jumatate full color si are coperta cartonata. Produsul este  realizat printr-un sistem inovator, care nu se mai regaseste la nici o alta firma si care ii asigura durabilitate. Comanda aici!

       Pretul cartii este de 49.99 lei si cheltuielile de expediere prin Curier rapid Cargus sunt de 15.95 lei la nivel national si 14.80 lei in Municipiul Bucuresti (sau gratuit in Municipiul Bucuresti prin ridicare personala de la Piata Gorjului) si la comandarea unei carti, primiti la pretul de 9.99 lei un DVD cu desene animate cu poza copilului imprimata. Pentru persoanele care doresc si introducerea pozei copilului, aceasta se poate face la inceputul si la sfarsitul cartii( maxim doua poze) si pretul va fi de 6 lei/poza ( incepand din ianuarie 2010, pentru a mari calitatea serviciilor, pagina cu poza va fi pe hartie foto lucioasa de calitate superioara).


Stanga
Dreapta


Personalizeaza cartea

Comanda se face foarte simplu in doar 4 pasi. Nu trebuie sa va faceti cont! Fara complicatii. Incepeti comanda

Comentariile parintilor

Parerea dumneavoastra conteaza, de aceea va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care a primit aceasta carte minunata.

Adaugati un comentariu
Mariana Mocanu ( 29.11.2011 15:39:45 ) Vaslui
Absolut superba cartea asta personalizata. Arata foarte bine, abia astept sa ajung la puiul meu mic, drag si scump...multumesc mult...
Raspunde
Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn