Seria carti personalizate pt copii VREAU SA FIU MARE

                      REALIZARE SI LIVRARE COMANDA IN 24 ORE
                                      PRIN CARGUS CURIER

                   sau
Ridicare personala de la Piata Gorjului, Bucuresti!

TRANSPORT GRATUIT
 LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI


Pentru o comanda mai mare, va rugam sa ne contactati si va trimitem formularele de completat direct pe mail, fara a mai face comanda pe site!

Aceasta carte personalizata are trei variante de text adaptate pentru urmatoarele 3 situatii: carti personalizate pentru Ziua copilului - 1 IUNIEcarti personalizate pentru ziua de nastere sau ziua onomastica a copilului si carti personalizate pentru serbarea de sfarsit de an scolar.

  In aceste carti personalizate, apar urmatoarele informatii: numele intreg al copilului, dedicatia, persoana care ofera cartea, data cadoului, numele de alint al copilului, numele prietenilor copilului, numele membrilor familiei, numele invatatoarei/educatoarei, orasul natal, varsta copilului si scoala sau gradinita la care invata. Toate aceste personalizari sunt prezente in peste 50 de locuri in carticica. Comanda aici!

In cartea personalizata dedicata serbarii de sfarsit de an scolar sunt alte personalizari: Numele intreg, Nume parinti, Cadru didactic, Localitate, Varsta, Dedicatie, Din partea, Data cadoului, Nume copil, Unitate invatamant, Clasa, Nume prieteni. Pentru aceasta versiune de text a cartii personalizate, daca sunteti cadru didiactic trebuie sa ne contactati prin telefon sau email si nu este necesar sa faceti comanda prin formularul de comanda. Va vom trimite noi formulare prin email. Pretul oferit pentru cartile personalizate este cel promotional (30 lei), pretul de mai jos aplicandu-se doar comenzilor sub 15 bucati.

Pretul cartii este de 49.99 lei si cheltuielile de expediere prin Curierul rapid Cargus sunt de 15.95 lei la nivel national si 14.80 lei in Municipiul Bucuresti (sau gratuit in Municipiul Bucuresti prin ridicare personala de la Piata Gorjului) si la comandarea unei carti, primiti la pretul de 9.99 lei un DVD cu desene animate cu poza copilului imprimata. Pentru persoanele care doresc si introducerea pozei copilului, aceasta se poate face la inceputul si la sfarsitul cartii( maxim doua poze) si pretul va fi de 6 lei/poza ( incepand din ianuarie 2010, pentru a mari calitatea serviciilor, pagina cu poza va fi pe hartie foto lucioasa de calitate superioara). 

Stanga
Dreapta


Personalizeaza cartea

Comanda se face foarte simplu in doar 4 pasi. Nu trebuie sa va faceti cont! Fara complicatii. Incepeti comanda

Comentariile parintilor

Parerea dumneavoastra conteaza, de aceea va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care a primit aceasta carte minunata.

Adaugati un comentariu
Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn