Draga Tudor,

 

            De cand te-ai nascut, acum 11 ani si 2 luni, in fiecare an de Paste vin la tine, la Alba Iulia sa-ti amintesc ca  Domnul Iisus s-a jertfit pentru pacatele fiecarui om de pe acest pamant si ca a inviat a treia zi si de atunci El va face cadou VIATA VESNICA. Acesta este cel mai special cadou, este adevaratul dar de Paste. Ca sa poti primi acest cadou, trebuie sa crezi in jertfa Domnului Iisus si sa-ti para rau ca mai faci greseli cateodata.

            Am auzit de la parintii tai, Dorin si Luiza, ca faci foarte multe fapte bune: iti aranjezi patul dimineata, stai cu fratele tau mai mic, te rogi frumos lui Dumnezeu in fiecare seara si eu sunt sigur ca Domnul Iisus se bucura ca esti asa cuminte.

          Prin urmare, vei avea parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie, sarbatori de care iti vei aduce aminte cu placere tot timpul.

          

Cu drag,

Prietenul tau, Iepurasul

 

            P.S. Acum, ca esti mai mare, trebuie sa-ti marturisesc ca eu sunt doar in imaginatia ta. Singurul care vine la tine de Paste este Domnul Iisus care te iubeste si te cauta zi de zi pana cand tu o sa-i primesti darul: VIATA VESNICA IMPREUNA CU EL.

 

HRISTOS A INVIAT!

Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn