FELICITARE FRUMOASA PERSONALIZATA DE  PASTI | PASTE        CINE MAI SCRIE FELICITARI DE PASTI? CINE MAI TRIMITE FELICITARI DE PASTE? CINE MAI TRIMITE FELICITARI PERSONALIZATE DE PASTE?
          
         Ok, e mai simplu sa trimiti un sms cu un mesaj frumos pastrat in mesageria de anul trecut.  Sau poti trimite o felicitare electronica animata cu mii de efecte speciale, sa trimiti un e-mail  prietenilor sau newsletter clientilor. Ai grija sa nu-i trimiti mesajul primit anul trecut celui care ti l-a trimis...

          ASA SI? CE ESTE COOL IN ASTA? TOATA LUMEA FACE ASA! CHIAR SI EU TRIMIT 300 DE MESAJE NEPERSONALIZATE DE PASTE SI DE CRACIUN PRIN SMS! EXISTA INSA CATEVA PERSOANE DIN VIATA NOASTRA CARE MERITA MAI MULT! PENTRU ACESTE PERSOANE TREBUIE SA FACEM LUCRURILE ALTFEL SI DIN SUFLET!

       
        Care ar fi solutia? E complicat sa scriem noi o scrisoare, sa gasim poate o hartie frumoasa si de calitate, sa scriem scrisoarea, sa mergem la Posta, sa stam o ora la coada ca sa cerem un plic si un timbru. Urasc sa stau la coada. Mai bine cumpar o felicitare. Hm...uite, sunt dragute dar parca nu-s frumoase...  imi place interiorul si desenul dar parca mesajul nu transmite exact ceea ce as dori eu... si pretul e 20 de lei. Cam scump ... si mai stau si o ora la posta sa cumpar timbru. Oare nu exista ceva mai ieftin pe Internet?

          DACA TI-AI PUS PROBLEMA ASA CA MINE INSEAMNA CA ESTI PE SITE-UL CARE TREBUIE! STIAI CA IN ZIUA DE ASTAZI IN CUTIA DE SCRISORI SE PRIMESC APROAPE  DOAR FACTURI PESTE FACTURI PLUS RECLAME DE LA HYPERMARKETURI? CA PROCENTUL DE SCRISORI PERSONALIZATE SI FELICITARI PERSONALE TRIMISE ANUAL ESTE DE SUB 1%? ACUM AI SANSA SA TE AFLII PRINTRE CEI 1% DIN LUME CARE FAC LUCRURILE ALTFEL!
        
             Sunt convins ca tu esti o persoana deosebita si vrei sa ramai in ochii celor dragi asa. Iti oferim ocazia sa faci acest lucru la un pret de 2 ori mai mic decat in magazine sau la posta. Iti oferim un produs personalizat 100%. Scrii tu ce vrei si pe fata si in interior. Astfel, felicitarea ta va fi unica in lume. O trimitem noi direct destinatarului, daca vrei.

           Aceasta frumoasa felicitare personalizata de Pasti | Paste costa  doar 9.99 lei si cheltuielile de expediere prin Curierul rapid Cargus sunt de 16.99 lei la nivel national si 14.99 lei in Municipiul Bucuresti (sau gratuit in Municipiul Bucuresti prin ridicare personala de la Piata Gorjului). Optional, la comandarea unei felicitari de Paste, primiti la pretul de doar 9.99 lei un DVD cu desene animate cu poza copilului imprimata(pentru acest lucru, puteti incarca maxim 2 poze, in pasul 1 al formularului de comanda). Daca achitati in avans, platim noi taxele postale. Trimitem felicitarile direct la destinatarul dumneavoastra.
          
            Felicitarile de Pasti | Paste sunt imprimate pe carton  superlucios, au dimensiune A5,  au calitate premium si cuprind urmatoarele personalizari: numele intreg al destinatarului, numele intreg al expeditorului, data inscrisa,  numele cu care se semneaza expeditorul  plus textul personalizat si trimis de dumneavoastra sau  pe  cel adaptat de noi dupa ce ati ales unul din modele propuse. Se personalizeaza cu text atat fata felicitarii cat si  interiorul felicitarii de Paste. De asemenea, pe plicul felicitarii va fi desenat  Iepurasul si va scrie ca este pentru apropiatul dumneavoastra. Astfel, prietenul dumneavoastra poate primi aceasta frumoasa felicitare personalizata de la Iepurasul de Pasti | Paste direct in cutia postala. Aceasta felicitare va avea un efect de magie asupra celui caruia ii trimiteti felicitarea. Va fi un cadou de neuitat. Cate cadouri nu a primit aproapele dumneavoastra si de care poate a uitat?! Dar de aceasta felicitare, nu va uita niciodata si o va pastra pentru toata viata.

           La compus texte potrivite pentru aceasta felicitare, nu consideram ca suntem cei mai buni din lume dar, pentru a veni in intampinarea celor care au un talent deosebit in a scrie poezii sau texte literare, incepand din acest moment, exista posibilitatea de a scrie orice text doriti in scrisoarea pentru copilul, sotul, fratele, cumnatul sau mama dumneavoastra. Trebuie doar sa il scrieti intr-un fisier word pe care sa ni-l incarcati in Pasul 1, in loc de poza si noi o sa punem textul dumneavoastra. Felicitarea este si o extraordinara Scrisoare de Paste!

Faceti-va APROAPELE fericit!

Stanga
Dreapta


Personalizeaza cartea

Comanda se face foarte simplu in doar 4 pasi. Nu trebuie sa va faceti cont! Fara complicatii. Incepeti comanda

Comentariile parintilor

Parerea dumneavoastra conteaza, de aceea va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care a primit aceasta carte minunata.

Adaugati un comentariu
Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn