Seria carti personalizate copii SCRISOARE DE LA CRACIUN

               REALIZARE SI LIVRARE COMANDA IN 24 ORE
                                      PRIN CARGUS CURIER

                   sau
Ridicare personala de la Piata Gorjului, Bucuresti!

TRANSPORT GRATUIT
 LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI

Pentru o comanda mai mare, va rugam sa ne contactati si va trimitem formularele de completat direct pe mail, fara a mai face comanda pe site!

Pentru cei care sunt sau se simt copii

      O noua carte personalizata s-a nascut in categoria carti copii! Scrisoare de la Mos Craciun este numele ei si este cartea personalizata a copiilor care salveaza Craciunul astfel incat toti copiii sa fie fericiti si sa isi primeasca darurile de la Mos Craciun!

     In aceasta carte, povestea incepe in dimineata Ajunului cand doamna Mos Craciun il anunta pe Mos Craciun ca au disparut elfii si toate cartile de povesti in afara de cartea in care personajul principal este copilul dvs. Astfel ca Mos Craciun ii scrie personajului principal o scrisoare prin care il roaga sa salveze lumea povestilor pentru ca este un copil curajos. Astfel ca personajul principal impreuna cu prietenii cei mai buni merg in cautarea librarului care ar fi putut fura toate cartile de povesti pentru ca era dezamagit ca nu se mai cumpara carti de povesti ci gadget-uri. Insa copilul ii arata cartea personalizata in care el este personajul principal si regaseste acolo o scrisoare de la Mos Craciun care il induioseaza si isi da seama de marea lui greseala. Astfel ca elibereaza toate cartile de povesti datorita copilului care in seara aceea devine mesagerul lui Mos Craciun pentru copii si ii cere lui Mos Craciun si ofere tuturor copiilor o carte personalizata in care ei sunt personajele principale. Asa nicio carte nu va mai disparea vreodata, asa cum nici Mos Craciun si nici darurile lui nu vor disparea vreodata. Grafica este una de exceptie, fiind in acest moment cea mai frumoasa dintre toate cartile personalizate de pe piata. Comanda aici!

           In aceasta carte personalizata, apar urmatoarele informatii: numele intreg al copilului, dedicatia, persoana care ofera cartea copiilor, data cadoului, numele de alint al copilului, prietenul (prietenii, prietena, prietenele) cel mai bun al copilului, numele membrilor familiei, orasul natal si varsta. Personalizarea inseamna ca datele dumneavoastra sunt prezente in peste 40 de locuri in cartea personalizata. Daca sunteti in cautare de cadouri deosebite si originale, oferiti cartea copiilor

            Pretul cartii este de 49.99 lei si cheltuielile de expediere prin Curierul rapid Cargus sunt de 15.95 lei la nivel national si 14.80 lei in Municipiul Bucuresti (sau gratuit in Municipiul Bucuresti prin ridicare personala de la Piata Gorjului) si la comandarea unei carti, primiti la pretul de 9.99 lei un DVD cu desene animate cu poza copilului imprimata. Pentru persoanele care doresc si introducerea pozei copilului, aceasta se poate face la inceputul si la sfarsitul cartii( maxim doua poze) si pretul va fi de 6 lei/poza ( incepand din ianuarie 2010, pentru a mari calitatea serviciilor, pagina cu poza va fi pe hartie foto lucioasa de calitate superioara). Comanda aici!

          Cartile de povesti sunt lucrate manual, contin 36 de pagini, din care jumatate full color si au coperta cartonata. Produsul este  realizat printr-un sistem inovator, care nu se mai regaseste la nici o alta firma si care ii asigura durabilitate. Comanda aici!

    


Stanga
Dreapta


Personalizeaza cartea

Comanda se face foarte simplu in doar 4 pasi. Nu trebuie sa va faceti cont! Fara complicatii. Incepeti comanda

Comentariile parintilor

Parerea dumneavoastra conteaza, de aceea va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care a primit aceasta carte minunata.

Adaugati un comentariu
Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn