Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord

Decembrie 2013

 

Dragă Liana,

 

  Recunosc că, tot anul, te-am urmărit pe furiş, să văd ce mai faci. De aceea, soţia mea, Crăciuniţa, a scris într-un caieţel toate faptele bune dar şi toate năzbâtiile  pe care le-ai făcut, pentru a şti cum să te răsplătim. Astfel, am putut vedea cu câtă pasiune ai urmat cursurile de gimnastică, cursurile de pian şi cursurile de înot. Se vedea pe fata ta cât de mulţumită erai !:)

  Noi am avut un an foarte încărcat aici, la Polul Nord. Spiriduşii muncesc cu mult spor, pentru a realiza la timp toate jucăriile pe care le doresc toţi copiii din lume. Am auzit că vrei să găseşti sub brăduţul de Crăciun o bicicletă, un costum de gimnastă autentic şi un dicţionar englez-român. Ai nevoie de ele, mai ales că, de când nu ne-am mai văzut, ai împlinit 9 anişori. Timpul trece şi tu te faci tot mai mare, mai frumoasă şi mai deşteaptă.

  Şi eu şi părinţii tăi, Mirela şi Alexandru, suntem foarte mândri de tine pentru că te descurci aşa de bine şi le calci pe urme. Aşa că, atunci când vom ajunge în Bucureşti, fii sigură că mă voi opri la căsuţa ta. Vei putea să laşi nişte morcovi pentru renii mei? Pentru că sunt foarte flămânzi după atâta drum străbătut. Până atunci, să ai grijă de frăţiorul tău, George, şi ajută-ţi familia la pregătirile de Crăciun.

 

Cu toată dragostea, Prietenul tău cel mai bun, Moş Crăciun

 
P.S. Ştiu că te-ai întrebat, în gând, cum de reuşesc să ajung într-o singură seară la toţi copiii din lume. Nu uita că renii şi săniuţa mea sunt plini de magie.

Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn