Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord

Decembrie 2013

 

Dragă Liana,

 

Îţi vine să crezi că a trecut aproape un an de când te-am vizitat la Cluj în Ajunul Crăciunului? Spiriduşii mei au făcut mici cercetări şi au aflat că, anul acesta în care ai împlinit 5 anişori, ai fost o fetiţă mult mai cuminte, mai harnică şi mai ascultătoare. Doamna Crăciuniţa mi-a spus că ai învăţat alfabetul, că ştii să citeşti şi să socoteşti. Sunt încântat să aud aceste lucruri.

După ce am  pregătit dulciurile pentru copilaşi, am început să citesc lista cu lucrurile pe care ţi le doreşti. Aici scrie că vrei un joc Wii, pentru a petrece mai mult timp împreună cu prietenii şi cu familia, o surioară şi, nu în ultimul rând, o pianină pentru a învăţa să cânţi. Spiriduşii mei sunt cei mai buni magicieni şi eu îţi promit că voi merge în atelierul lor şi le voi spune să-ţi îndeplinească dorinţele pentru că ai fost o fetiţă aşa de cuminte.

Am vorbit şi cu părinţii tăi, Ştefan şi Ioana, care te-au ajutat să ai rezultate bune la şcoală, iar ei mi-au spus că meriţi să fii răsplătit.

Vei fi foarte bucuroasă să afli că săniuţa mea este aproape gata de plecare! Renii mei au curăţat-o şi au verificat-o pentru a ajunge la voi în siguranţă. Acum, tot ce ne-a rămas de făcut este să o umplem cu cadouri! Abia aştept să mă opresc la căsuţa voastră din Cluj şi să aşez cadourile minunate sub brăduţul pe care tu l-ai împodobit.

 

Te pupă Tata Moşul

 

P.S. Înainte să mergi la culcare, nu uita să laşi sub brad nişte morcovi pentru renii mei, iar pentru mine, prăjiturele şi lăptic. De asemenea, în cazul în care nu apuc să trimit toate scrisorile, să-i spui tu frăţiorului tău, George, că voi trece şi pe la el să îi aduc un cadou.

Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn