Draga partenerule,

           Ma numesc Marius Chirea si sunt unul dintre cei care au experimentat multe programe care promit afilieri doar in interesul tau. Multi va propun sisteme prin care poti castiga sute de mii de euro stand cu mainile in buzunar si doar  cumparand produsul lor care va face toata treaba in timp ce dumneavoastra, veti fi ocupat doar cu cheltuitul acelor bani.  Din pacate nu exista asa ceva. Daca ar exista, ar pastra sistemul sau programul doar pentru ei.
Nu va povestesc din ce mi-au povestit altii, va spun din propria experienta. Pe scurt, am fost si eu pacalit. Analizand acele programe de afiliere am creat un program de afiliere pe sistemul win-win. Tocmai de aceea va propun altceva, va propun sa deveniti parteneri cu noi in afacerea cu carti personalizate pt copii. Sunt unul dintre aceia care  prefera sa castige 10% din 20 de lei decat 100% din 0.  O sa incerc sa explic cat mai simplu despre ce presupune aceasta afiliere si in ce consta acest program.

Imagineaza-ti ca eu mi-am deschis un magazin de delicateste pt copii si ca iti spun asa:

           Ai fi de acord ca pentru orice persoana cu care tu intri in magazinul meu si  cumpara, sa iti dau un procent de 10-25% din ce cumpara acesta? NU trebuie decat sa intri cu el pe usa. Nu trebuie sa-l cunosti, nu trebuie sa vorbesti cu el, nu trebuie sa-l convingi., nu trebuie sa te uiti la el, nu trebuie sa-l asculti! Trebuie doar sa fii acolo cand intra prima oara in magazinul meu. Dupa ce ai intrat, poti iesi imediat afara ca sa-l astepti pe urmatorul client... si tot asa... Ai fi de acord?

DAca DA,

          Atunci, ce-ai spune daca, peste oferta extraordinara de mai inainte, voi  plusa si ti-as mai spune ca, de azi inainte, vei primi acel comision pe viata chiar daca atunci cand intri o data cu acel om in magazinul meu, acel om nu va cumpara in acel moment? Ar fi bine?

DAca DA,

           Atunci, eu vreau sa-ti explic ca te voi plati toata viata daca acel client a intrat pentru prima oara in magazinul nostru insotit de tine. Fara sa-l cunosti, fara sa-l convingi tu, fara complicatii! Asta e tot ce trebuie sa faci. Sa fii acolo cand intra el pentru prima data . Asta e tot. De fiecare data cand acesta va cumpara, noi  iti vom da comisionul.

Intrebare: Si daca acel client va intra si va cumpara peste 10 ani ? poate intreba cineva...
Raspuns: Vei primi comisionul! GARANTAT!

I: Se poate intampla asta?
R: Firma noastra a dezvoltat pornind de la ZERO un produs revolutionar. Un PROGRAM DE AFILIERE numit ENUE.

I: Si ce este asa de special cu acest program? Sunt si altii care dezvolta programe de tipul acesta?
R: Programul acesta inregistreaza in baza de date fiecare utilizator nou care intra pe acest site. Inregistreaza IP-ul vizitatorului si instaleaza un cookie care expira in cativa ani. De fiecare data cand vizitatorul revine pe siteul nostru, datele se vor reinoi. De asemenea, inregistreaza daca vizitatorul a fost redirectionat de pe un site partener, motor de cautare sau daca a intrat direct.

I: Ce inseamna asta mai exact?
R: Mai exact inseamna ca am creat un sistem complex prin care retinem in baza noastra de date toti vizitatorii care au venit de pe site-ul sau blogul tau. Chiar daca alta data vor intra pe siteul nostru scriind direct adresa noastra de web, sau de pe un motor de cautare, acest lucru nu mai conteaza pentru ca vizitatorul va figura pe viata ca fiind recomandat de dumneavoastra. Daca vizitele se vor finaliza cu o comanda, vei primi comisionul. Si astfel faci bani online.

I: Ce se intampla daca un client intra pe siteul ecartipersonalizate.ro mai intai dupa http://www.google.ro si apoi dand click dupa siteul sau blogul meu?
R: Conteaza ca prima oara cand acest client intra pe siteul nostru cu carti personalizate, sa intre dand click de la dumneavoastra pe site. Noi platim pentru faptul ca au aflat de la dumneavoastra de site-ul nostru. Daca un vizitator intra pe site de pe un motor de cautare sau un site care nu se regaseste pe lista noastra de afiliati, atunci intra intr-o baza de date separata de IP-uri independente si nu mai poate fi scos de acolo. Deci, chiar daca a intrat si de pe site-ul sau blogul dumneavoastra ulterior, acest lucru nu mai conteaza.

I: De unde stim ce trafic agenerat siteul nostru?
R: Administratorul site-ului nostru va crea un cont, unde veti putea intra si verifica ori de cate ori doriti toate statisticile. Se intra simplu cu user si parola, sus, pe coloana din dreapta.

I: De unde stim ca sistemul functioneaza?
R: Simplu. In momentul incare clientul confirma comanda, dumneavoastra veti primi in mod automat un email prin care veti fi anuntat de pretul cartii si comisionul acordat dar si alte date.

I: Avem garantia corectitudinii dumneavoastra?
R: Garantat 100%. De doua ori pe luna, ai dreptul sa verifici sistemul, la orice ora doresti, trimitand doua comenzi false, trecand la pasul al doilea, adica la detalii despre cumparator in dreptul numelui : cuvantul proba, sau test..sau ce doriti, din care sa reiasa ca este un test de verficare. Trebuie insa sa va asigurati ca IP-ul sau PC-ul acelui vizitator  nu a accesat niciodata site-ul nostru  inainte ca dumneavoastra sa deveniti partenerul nostru  sau ca a intrat pe siteul nostru dand click mai intai pe bannerul sau linkul dumneavoastra.

I: Ce trebuie sa fac propriu zis ca sa devin partenerul dumneavoastra?
R: Trebuie sa trimiteti un e-mail sau sa luati legatura cu noi prin datele oferite aici. Noi va vom face un cont si va vom trece in baza noastra de date ca partener afiliat.

I: Trebuie neaparat sa pun un banner al siteului dumneavoastra ca sa devin afiliat? Pentru ca nu ma pricep...
R: Nu este obligatoriu, desi un banner ar atrage atentia mai tare. Puteti pune un link catre siteul nostru  sau  poti sa scrii un articol. De exemplu, daca ai un blog, poti sa scrii  pe orice tema doresti, la fel ca pana acum, iar la sfarsit, poti sa selectezi tot textul, sa apesi pe link  si sa treci adresa noastra web.

I: Si daca nu ma pricep?
R: Ne sunati si va vom indruma pas cu pas telefonic.

I: Cand primesc banii?
R: Pe data de 30 a fiecarei luni se fac platile.

I: Deci acum ce fac?
R: Daca doresti sa fii partenerul nostru si vrei sa faci bani online va trebui sa iei legatura cu noi prin datele de contact oferite aici.


Transforma-ti hobby-ul de a scrie pe blog intr-o afacere profitabila!
Te citesc oamenii? De azi inainte vei scrie pe bani!
Nu mai pierde timpul!
CONTACTEAZA-NE!
FII PARTENERUL NOSTRU!
MERITA!!!
Username:

Password:Lemniko - Fabrica de jucarii din lemn